E-mailing Info
voor al uw vragen

Alle essentiële informatie over e-mail marketing staan hier overzichtelijk verzameld en kort verwoord. Hier vindt u alle ingrediënten om een succesvolle e-mail marketing campagne te realiseren.

Onmisbare e-mail marketing info»
Een e-mailing is een effectief en aantrekkelijk communicatiemedium voor zowel kleine als grote organisaties. Ideaal om loyaliteit onder bestaande (prospect)klanten te onderhouden en de verkoop te stimuleren. De relatief lage kosten, de mogelijkheden om relaties persoonlijk aan te spreken, de snelle verwerkingstijd en de meetbaarheid maken e-mail marketing een populair marketing instrument. Echter de regelgeving en de (anti)spamfilters zorgen voor enige complexiteit die e-mailstation.nl graag voor u verduidelijkt.

E-Mailing tips en mogelijkheden»
Alles wat u moet weten voor het opstellen van effectieve e-mail nieuwsbrieven, het vergaren van e-mailadressen, schrijf- en stijl tips, voorbeelden enz.

E-mailing Info Archief»
Eens per kwartaal informeert E-mailing Info u online kort en beknopt nieuws, ontwikkelingen en tips over e-mail marketing. Een overzicht van alle verschenen E-mailing Info's vindt u in ons archief.
 
Ook op de hoogte blijven?
Schrijf je nu in op E-mailing Info»

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0187 s s(18 Requests)
  PHP: 0.0099 s s 
  Total: 0.0286 s s