Special-e-service
Voor de ideale online mix

E-mail marketing vormt een onderdeel van de e-marketing-mix. De ideale uitvoering wordt dan ook bereikt in combinatie met bijvoorbeeld het linken naar speciale websitepagina’s (landingspagina's), de complete verzorging van uitnodigingen, online enquetes, verjaardags- of eindejaar e-mailings (X-mas-mail) enz.

Landingspagina
De meest ideale opzet binnen een e(-mail)marketing campagne is als de websitepagina’s waarnaar wordt gelinkt perfect aansluiten op de beoogde doelstelling van de e-mailing of AdWords advertentie. Sluiten deze niet op elkaar aan, dan is de kans op het gewenste effect veel minder. Indien het niet mogelijk is om zelf snel een speciale websitepagina aan te maken, dan kan E-mailstation ook deze zogenaamde landingspagina’s in lijn van de website en/of e-mailing verzorgen.

Eén zorg minder bij de organisatie van uw event
De organisatie van een workshop, seminar of open dag is een tijdrovende bezigheid. Echter op het uitnodigen en aanmelden kan veel tijd én kosten worden bespaard. Wij kunnen het complete uitnodigingstraject voor u verzorgen, van e-mailing uitnodiging, reminders, bevestiging tot de online aanmeldpagina geïntegreerd binnen uw website. Zo heeft u altijd inzage in de actuele aanmeldingen en hoeft u zich slechts te concentreren op de invulling van uw evenement en zorgen wij voor de aanmeldingen! Lees verder over de online uitnodigingstraject mogelijkheden»

Online enquete
Achterhaal wat u wilt weten van uw doelgroep met een online enquêtesysteem. U kunt via een e-mailing (maar ook via uw website) uw doelgroep uitnodigen om online een aantal vragen te beantwoorden. Direct heeft u inzage in de reacties en kunt u de resultaten analyseren. Graag helpt E-mailstation u ook met uw online e-mailing enquêtes op weg!

Verjaardag'smail
Heel eenvoudig kunt u uw relaties een persoonlijke verjaardagsmail per e-mail versturen. U levert een excel-overzicht aan met allen namen en data en wij zorgen (automatisch) voor de rest! 

Feestdagenmail
Al een aantal jaren brengt E-mailstation de X-Mas-Mail uit. Zogenaamde zakelijke e-kerstkaarten, voorzien van uw eigen logo en tekst. Natuurlijk kan de e-card ook volledig op maat worden gemaakt. Klik hier voor voor meer informatie»

List Clean Up, verbeter de inbox delivery en bespaar geld
Met de “List Clean Up”-functie controleert u de kwaliteit van uw data en verwijdert u ongeldige e-mailadressen van uw maillijst voor verzending. Klik hier voor meer info over de List Clean Up-functie »
Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0082 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0050 s s 
  Total: 0.0132 s s