Wilt u ook succesvol e-mailings realiseren?
MailMolen maakt het mogelijk

Met een e-mail marketingpakket beschikt u online over alle mogelijkheden en faciliteiten om zelf succesvol een e-mailing te realiseren. .


MailMolen is een meer dan volledig en tegelijkertijd voordelig online e-mailing marketingpakket, bestaande uit een “express” en “uitgebreid” gedeelte. MailMolen-"express" bevat alle basis functionaliteiten en gebruiksvriendelijke wizards om snel en eenvoudig e-mail nieuwsbrieven te realiseren. Voor de professionele gebruikers biedt MailMolen-"uitgebreid" extra functionaliteiten en mogelijkheden, zoals trigger e-mails, autoresponders, RSS en SMS voor het behalen van een maximaal e-mailing resultaat.

Al vanaf € 180,- (1.800 e-mailcredits) kunt u een jaarabonnement op MailMolen afsluiten en beschikt u online over alle mogelijkheden en faciliteiten. Snel en goedkoop verstuurt u nieuws en acties aan uw relaties zonder uw eigen server te belasten. Na verzending ziet u direct wie uw e-mailing heeft geopend en op welke links is geklikt. Ideaal voor follow-up!

Bekijk online offerte:Online pakketkosten»
Graag werken wij een handige, herkenbare e-mailing template voor u uit op basis van uw wensen en (website)huisstijl voor € 300,-. Maar ook is het belangrijk om bij aanvang uw MailMolen pakket goed in te richten. Wenst u hierbij hulp, dan kunnen wij dit in combinatie met de template voor u aanbieden voor slechts € 425,-. De eenmalige kosten bedragen € 75,-.

Eén maand gratis proberen: Gratis proefdraaien»
Tijdens de proefperiode krijgt u gratis 200 e-mailcredits om alle mogelijkheden te testen. Daarnaast geven wij een persoonlijke (telefonische) toelichting van de mogelijkheden en werking van MailMolen e-mail marketingpakket.

Van zelf- tot full service:Service shop»
Waarom moeilijk doe als het makkelijk kan. Natuurlijk kan E-mailstation ook uw e-mailing campagnes succesvol realiseren met een maximaal haalbaar resultaat. Bezoek onze showroom met gerealiseerde projecten en neem contact met ons op!

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0163 s s(18 Requests)
  PHP: 0.0060 s s 
  Total: 0.0224 s s