LeanTeam
E-mailings en Google Adwords 

Elk kwartaal verzorgt LeanTeam, een samenwerkingsverband van Lean-consultants, een aantal verschillende workshops zoals Intro Lean Manufacturing, Intro QRM, Quick Respons Manufacturing Algemeen, QRM for Office Operations, Lean Inkopen Polca, Kanban en Verandermanagement. Deze workshops zijn bedoeld voor geďnteresseerde bedrijven om op een interactieve wijze kennis te maken met de theorie en praktijk van de 'lean' gedachte met als uiteindelijk doel Lean-projecten binnen deze bedrijven te begeleiden en/of te implementeren.

Optimale e-marketing invulling
Inmiddels beschikt LeanTeam over een groot databestand van bestaande en geďnteresseerde klanten. Naast de informatieve QRM website van LeanTeam informeren zij over hun complete workshopprogramma via twee-in-een uitnodigingen en reminders per e-mail en de QRM Info met nieuws, ontwikkelingen, cases en tips. Daarnaast wordt Google AdWords toegepast om nieuwe geďnteresseerden voor Lean (workshops) aan te trekken.

Kwartaal nieuwsbrief
    LeanTeam is een van de grootste consultantbedrijven die QRM principes implementeerd binnen bedrijven. Om de kennis en mogelijkheden over QRM bekender te maken, versturen zij eens per kwartaal de QRM Info aan een groot aantal geďnteresseerde bedrijven. Met nieuws, ontwikkelingen, cases en tips over QRM, direct gelinkt aan hun website, informeren zijn hun potentieel over de mogelijkheden, met als eerste doel deel te nemen aan de workshops.
Eens per kwartaal de QRM Info

Twee-in-een uitnodiging
Telkens wordt een maand vooraf de ontvanger voor de nieuwe workshop uitgenodigd. In het kort wordt de workshop toegelicht en kan men zich direct, online hiervoor inschrijven. Tegelijkertijd wordt men herinnerd aan de vorige uitnodiging voor de eerstvolgende workshop. Hierdoor blijven LeanTeam en haar workshops continue onder de aandacht bij de geďnteresseerde bedrijven

Continuďteit gewaarborgd
Op basis van het workshopprogramma worden de uitnodigingen en reminders per e-mail tweewekelijks gepland. Op basis van de website en brochure redigeert E-mailstation de teksten tot beknopte e-mailing uitnodigingen. Opgemaakt in een herkenbare opmaak in HTML wordt de e-mailing verder voorzien van toelichtende afbeeldingen en hyperlinks naar de website voor meer informatie. Eventuele nieuwe en gewijzigde e-mailadressen worden geďmporteerd. Na goedkeuring wordt het geheel via MailMolen verstuurd en de statistieken geanalyseerd. “Als zelfstandige consultants zijn wij hoofdzakelijk bezig met het adviseren, begeleiden en implementeren van grootschalige Lean-projecten bij opdrachtgevers. De Lean kennis en ervaring die wij in huis hebben verwerken wij verder in onze workshops en op onze website. Via E-mailstation.nl zijn wij door de e-mail uitnodigingen en Google AdWords continue verzekerd van een stroom aan nieuwe opdrachtgevers.”  Hans Gerrese van LeanTeam.  
  
Support service verzorging van:
-    beheer e-mail adressen
-    verschillende e-mailing templates
-    schrijven en redigeren van teksten
-    opmaak en controle van teksten, afbeeldingen en hyperlinks
-    verzending
-    aanpassen van website(teksten)
-    opzet en beheer Google AdWords campagne
-    evaluatie en advies

Maak ook gebruik van de full service mogelijkheden van E-mailstation!

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0097 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0092 s s 
  Total: 0.0188 s s