Support service
Complete verzorging e-mail campagne

Naast de inrichting, training en vervaardiging van een e-mailing template (start services) kan E-mailstation uw nieuwsbrieven per e-mail als volgt verder invullen:

Opmaak: Met een HTML-template kan een e-mailing worden opgemaakt die zowel visueel als tekstueel leidt tot een zo’n groot mogelijke kans dat de e-mailing ook werkelijk wordt geopend en gelezen (openingsratio). Vervolgens is uw e-mailing (en eventuele landingspagina) zodanig opgezet en uitgewerkt dat zo veel mogelijk van de gestelde doelstellingen worden bereikt (conversieratio). Dit kan uiteenlopen van een inschrijving op de nieuwsbrief, bezoek aan de website, opgave deelname seminar tot zelfs online verkoop. Voor verzending wordt de opmaak, teksten, afbeeldingen en hyperlinks gecontroleerd en getest in de meest voorkomende e-mail browsers en voor de meest gangbare spamfilters.

Tekst: Heel belangrijk is om de tekst specifiek te schrijven of aan te passen voor een e-mailing. Een e-mailing wordt niet zoals een brief gelezen, maar “gescanned” vanaf het beeldscherm. Bovendien is de tijd dat de ontvanger neemt om uw e-mailing (verder) te lezen beperkt en vraagt het om een beknopte, heldere, directe invulling van de boodschap die uw wilt overbrengen. Met name het inkorten van uw bestaande teskt(en) voor een e-mailing (redigeren van de tekst) is een specialisme van E-mailstation. Maar natuurlijk kunnen wij ook de gehele e-mailingtekst op basis van een briefing voor u verzorgen.

Ontwerp: Voor een directe herkenbaarheid bij het openen van een e-mailing, maken we veelal een afgeleide van de bestaande huisstijl/website op in een HTML-template. Gegoten in een visueel goed ogend geheel, rekeninghoudend met de beperkingen van e-mail browsers en de meest voorkomende beeldscherminstellingen. Natuurlijk kan ook voor een afwijkende invulling worden gekozen, bijvoorbeeld bij een actie of een speciale uitnodiging. Vooraf werken we op basis van een briefing een (aantal) grafische ontwerpen uit, die we na goedkeuring verwerken in een HTML-template. Dit ontwerp kan eveneens worden gebruikt voor eventuele andere media-uitingen.

Advies: Zowel voor- als achteraf kunnen wij u op basis van onze ruime kennis en ervaring adviseren. Aanbevelingen ten aanzien van de aanpak, opzet, invulling en opvolging van uw e-mail marketingcampagne stellen wij graag samen met u op. Natuurlijk analyseren wij graag de resultaten via de statistieken en adviseren wij u over de vervolgfases.

Bezoek ook onze showroom met voorbeelden van e-mailing projecten die full service gerealiseerd zijn. Tevens hanteren wij aantrekkelijke service contracten om uw e-mailings voordelig te realiseren.

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0207 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0072 s s 
  Total: 0.0278 s s