Achterhaal wat u wilt weten
via een online enquêtesysteem


Met een online enquêtesysteem kunt u via een e-mailing, maar ook via uw website, uw doelgroep uitnodigen om online een aantal vragen te beantwoorden. Direct heeft u inzage in de reacties en kunt u de resultaten analyseren. Graag helpt E-mailstation u ook met uw online e-mailing enquêtes op weg!

Achterhaal wat u zou willen weten
Een online enquêtesysteem kan worden gebruikt om allerlei soorten informatie te verzamelen zodat u betere besluiten kunt nemen of een concurrentievoordeel kunt verkrijgen door:
-  Feedback van klanten
-  Marktonderzoek
-  Werknemers tevredenheidonderzoek of beoordelingen
-  Evaluatie workshop of cursus
-  Onderzoek
-  Publieke mening via uw website

Probeer de mogelijkheden gratis uit!
Via een online enquêtesysteem kunt u eenvoudig een onbeperkt aantal vragen stellen en opmaken. Slimme, intuïtieve hulpmiddelen voor gegevensanalyse helpen u de resultaten te analyseren. Met een keuze uit 15 voorgeprammeerde thema's en max. 10 reacties, kunt u gratis de mogelijkheden en werking bekijken en uw enquête online zetten. Uitvoering in uw eigen huisstijl en 1.000 responses per maand of meer kunt u instellen tegen meerkosten. Klik hier voor de gratis testversie»

Enquêteresultaten op een presenteerblaadje
Als u niet de tijd heeft of wenst te verdiepen in de uitwerking van een online enquête, dan verzorgen wij dit graag voor u. Wij zetten uw vragen logisch op een rijtje en maken uw vragen overzichtelijk op. Wij koppelen uw online enquête aan een e-mailing en/of website en analyseren de reacties, zodat u uw enquêteresultaten overzicht van ons krijgt aangereikt op een presenteerblaadje. Laat nu uw online e-mailing enquête full service verzorgen en u krijgt van ons 75 euro korting cadeau!»
 

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0131 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0079 s s 
  Total: 0.0210 s s