Integratie Social Media Functies
binnen MailMolen

MailMolen helpt u met het integreren van uw e-­mailcampagnes met de aanwezigheid op sociale netwerken via een aantal vernuftige functionaliteiten binnen de uitgebreide modus.

Inschrijvers direct via een Social Media - account
Bezoekers van uw website hebben al Social media accounts met daarin al hun profiel gegevens. Het nieuwe inschijfformulier geeft hen de mogelijkheid om zich direct via hun bestaand Social media account in te schrijven voor uw nieuwsbrief. Dit vergemakkelijkt de inschrijving en het verzamelen van je gewenste  profiel gegevens. En dat is weer handig bij het opzetten van gepersonaliseerde en gesegmenteerde campagnes. Klik in de navigatie bij Inschrijfformulier >> Formulier opmaken >> Social media inschrijfformulier. Vink vervolgens de checkbox aan om te activeren en sla op. Zie voor een voorbeeld het inschrijfformulier van E-mailstation.nl»

In één klik plaatst u een nieuwsbrief op sociale netwerken
MailMolen biedt mogelijkheden tot social sharing op Facebook, Twitter, MySpace, LinkedIn, Google, YouTube en Yahoo. Social share is een functionaliteit die u de mogelijkheid biedt om nieuwsbrieven met vrienden en volgers te delen op alle bovengenoemde sociale netwerken. Er wordt een korte omschrijving van de nieuwsbrief getoond en een link naar de volledige nieuwsbrief. Het biedt ontzettend veel gemak dit direct in een keer vanuit uw MailMolen account te kunnen doen en niet te hoeven inloggen op alle social netwerken om de nieuwsbrief te plaatsen. Tweets mogen uit niet meer dan 140 karakters bestaan en daarom heeft MailMolen heeft een ‘URL inkorter’ ontwikkeld: GMtiny. Dit programma maakt uw link automatisch korter, zodat u deze ook op Twitter kunt plaatsen.
Publiceren>>Social Share

Voeg social widgets toe aan uw footer
Via MailMolen is het mogelijk social widgets toe te voegen aan de footer van uw nieuwsbrief, zodat ontvangers uw nieuwsbrief kunnen delen via hun social netwerk. U kunt voor de volgende social netwerken iconen toevoegen aan uw e-mail footer: Facebook, Twitter, MySpace, Digg, Stumble Upon, Delicious and Google Share. Ontvangers van uw nieuwsbrief hoeven alleen maar op het widget te klikken om de nieuwsbrief met hun contacten te delen.
Instellingen&Opties>>Header/Footer-instellingen

Zorg ervoor dat ontvangers uw nieuwsbrief waarderen
MailMolen biedt de mogelijkheid om in de header van de nieuwsbrief een ‘Like button’ toe te voegen. Als een lezer op deze button klikt, wordt de nieuwsbrief automatisch gepubliceerd in de Facebook sectie ‘nieuwsberichten’. Vrienden zien dat de nieuwsbrief wordt gewaardeerd en via de link kunnen zij zelf ook de nieuwsbrief lezen. Een goede aanvulling op iedere viral marketing campagne en e-mailmarketingstrategie.
Instellingen&Opties>>Header/Footer-instellingen

Let op: De weergave van de "Vind ik leuk"-button kan (momenteel) alleen in combinatie met "Activeer header" worden gebruikt.

Laat uw lezers online reageren op uw e-mail nieuwsbrief?
Via de Feedback functionaliteit kunt u uw lezers de mogelijkheid aanbieden een reactie achter te laten nadat zij uw nieuwsbrief hebben gelezen? De reactie wordt - na uw authorisatie - onder de nieuwsbrief gezet die u online heeft geplaatst. Hiermee creeert u dynamische content en interessante aanvullende informatie op uw nieuwsbrief. Niet alleen voor uw lezer, ook voor u is de Feedback functionaliteit interessant.
Publiceren>>Feedback

Weet wie uw grootste fans zijn
MailMolen brengt in kaart welke ontvangers de nieuwsbrief, via welk social netwerk delen met hun contacten. Zo worden, tot op individueel niveau, alle online acties in kaart gebracht. Op deze manier krijgt u beter inzicht in het gedrag en de behoefte van individuele klanten, zodat u hen nog beter kunt bereiken via segmentatie en doelgerichte e-mails.
Rapporten&Statistieken>>Bekijk per verzending>>Van totaal geopend>>Social Share
 

Nog meer weten over de combinatie e-mail marketing en social media?
Klik hier om het white paper "E-mail marketing gaat 'social' (2011)" te downloaden» 

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0159 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0059 s s 
  Total: 0.0218 s s