Service naar wens
van zelf tot full service

Alles in eigen hand
E-mailstation biedt u online een e-mail marketingpakket aan plus alle onmisbare informatie over e-mail marketing om zelf succesvolle nieuwsbrieven per e-mail te kunnen realiseren. Vrijblijvend kunt het gewenste e-mail marketingpakket gratis 1 maand uitproberen. Tijdens deze proefperiode nemen we (telefonisch) de mogelijkheden en werking van het pakket met u door. Ook zelf succesvolle e-mailings realiseren, klik dan hier voor de zelf service»

             EN

Wij helpen u graag goed op weg
Tijdens de start is het belangrijk om een goede opzet van uw nieuwsbrief te bepalen en het gekozen e-mail marketingpakket weloverwogen in te richten. Voor deze vaak eenmalige handelingen helpen wij u graag op weg. Wilt u een handige, herkenbare e-mailing template op maat, wenst u hulp bij de inrichting van uw database en webformulieren of een training op maat? De start service kan u daarbij van dienst zijn»

             OF

Haal het maximale uit uw e-mailings
Heeft u het te druk? Hoeft u maar eenmalig een nieuwsbrief te versturen? Wilt zich niet verdiepen in e-mail marketing? Of wilt u het maximale resultaat uit uw e-mail campagnes halen? U kunt de realisering van uw e-mailing (campagnes) ook compleet of gedeeltelijk aan E-mailstation uitbesteden. Het gehele traject van ontwerp, opmaak, tekst, verzending tot en met analyse en advies verzorgen wij ook full service» 


Met de e-mailing info houden wij u regelmatig per e-mail op de hoogte over e-mail marketing ontwikkelingen, mogelijkheden en tips! Bent u nog geen klant bij E-mailstation, maar u wilt de E-mailing Info ook per e-mail ontvangen, klik dan hier om u in te schrijven»

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0112 s s(18 Requests)
  PHP: 0.0051 s s 
  Total: 0.0163 s s