Alles in eigen hand
E-mailstation biedt u online een e-mail marketingpakket aan plus alle onmisbare informatie over e-mail marketing om zelf succesvolle nieuwsbrieven per e-mail te kunnen realiseren.

Stap 1:   Oriëntatie starten met e-mail marketing
Alles wat u wilt weten over e-mail marketing vindt u terug onder E-mailing Info. Dit is ook de titel van onze e-mail nieuwsbrief die wij eens per kwartaal versturen met nieuws, ontwikkelingen, mogelijkheden en tips op het gebied van e-mail marketing. Als u zich hierop inschrijft ontvangt u eveneens het white paper “Starten met e-mail marketing en de nieuwe wetgeving”. Klik hier om u in te schrijven»

Stap 2:  Keuze MailMolen e-mail marketingpakket
Met het MailMolen e-mail marketingpakket beschikt u online over alle mogelijkheden en faciliteiten om snel, eenvoudig en voordelig e-mail nieuwsbrieven te realiseren. Klik hier voor MailMolen mogelijkheden»

Stap 3: Probeer het gewenste pakket gratis 1 maand uit
Vrijblijvend kunt het gewenste e-mail marketingpakket gratis 1 maand uitproberen». Tijdens deze proefperiode nemen we (telefonisch) de mogelijkheden en werking van het pakket met u door. Op basis van uw ervaringen bepaalt u zelf of het pakket bij u past en welke extra services u wenst.

Stap 4: Altijd E-mailstation achter de hand
Tijdens de start is het belangrijk om een goede opzet van uw nieuwsbrief te bepalen en het gekozen pakket  weloverwogen in te richten. Voor deze vaak eenmalige handelingen helpen wij u graag op weg. Wilt u een handige, herkenbare e-mailing template op maat, wenst u hulp bij de inrichting van uw database en webformulieren of een training op maat? U kunt altijd gebruik maken van de start service»

Check service van uw e-mailing
Stuur uw (concept) e-mailing toe voor een check service en binnen enkele werkdagen ontvangt u een beoordeling van uw e-mailing.

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0113 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0082 s s 
  Total: 0.0195 s s