Colofon

Redactie en beheer
De content wordt voor E-mailstation continue bijgehouden door MarieLouise Poels, E(-mail)marketing specialist.

Webdesign en hosting
X-com solutions heeft de grafische vormgeving en ontwerp gerealiseerd en is tevens verantwoordelijk voor de hosting en het content management systeem.


Disclaimer

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met grote zorg en nauwkeurigheid samengesteld, maar E-mailstation kan niet voor 100% garanderen dat de inhoud compleet en correct is. E-mailstation is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. E-mailstation is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met deze website zijn gelinkt.

Copyrights
De gehele inhoud van de website, inclusief de teksten, foto's, merknamen en logo's. zijn in bezit of in licentie van E-mailstation en zijn beschermd door patenten, copyrights, handelsmerken en andere eingendomsrechten. Alle teksten en afbeeldingen mogen alleen gekopieerd en gepubliceerd worden na goedkeuring van E-mailstation. Stuurt u hiertoe u verzoek per e-mail†met vermelding van de betreffende tekst/afbeelding en beoogde publicatie (titel, bereik enz.) Indien gepubliceerd wordt zonder toestemming van E-mailstation, kan de gebruiker copyrightkosten ten laste worden gelegd.


Anti-Spam en Privacy beleid

E-mailstation staat geen enkele vorm van ongevraagde bulk e-mail of ongevraagde commerciŽle e-mail (ook wel SPAM genoemd) direct of indirect via de e-mail marketingpakketten toe. E-mailstation doet er alles aan de privacy van u en uw relaties te waarborgen en neemt alle nodige maatregelen om dit te bewerkstelligen. Klik hier voor de†volledige Anti-Spam en Privacy beleidĽ

Anti-Spam beleid
E-mailstation en haar samenwerkende e-mail marketing service providers zijn zich volledig bewust van hun verantwoordelijkheid voor goed gebruik van het verzenden van grote hoeveelheden e-mails. E-mailstation staat dan ook geen enkele vorm van ongevraagde bulk e-mail of ongevraagde commerciŽle e-mail (ook wel SPAM genoemd) via MailMolen, M-Acquaint of MailPlus toe aan zijn klanten. Ongeacht of dit afkomstig is van klanten, klanten van klanten, of van klanten die diensten verlenen die spammers in staat stelt ongevraagde email te versturen.

Privacy Beleid
E-mailstation doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en neemt alle nodige maatregelen om dit te bewerkstelligen. E-mailstation zal nooit uw persoonlijke gegevens, alsmede uw in MailMolen, M-Acquaint of MailPlus geÔmporteerde en verzamelde bestanden gebruiken, verkopen, verhuren, uitlenen of blootstellen aan derde partijen.

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0140 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0087 s s 
  Total: 0.0227 s s