Effectieve nieuwsbrief:   interactie 
Internet biedt vele mogelijkheden om de ontvanger van uw e-mail nieuwsbrief met slechts enkele muisklikken actief deel te laten nemen. Of het nu gaat om het doorsturen van de e-mailing, het doorlinken naar uw website, het inschrijvingen voor een workshop of het bevestigen van een abonnement; internet biedt hiertoe alle interactiemogelijkheden.

Doorklik-links
De e-mail nieuwsbrief is een uitstekend medium om meer verkeer naar uw website te verkrijgen door toepassing van hyperlinks, zogenaamde doorklik-links. Mocht de ontvanger in de nieuwsbrief een item lezen dat hem interesseert, dan kan hij door één klik op een link meer informatie op uw website verkrijgen.

Landingspagina
Als u doorklikt vanuit uw e-mail nieuwsbrief, zorg dan voor een goede landingspagina. Het moet voor de ontvanger duidelijk zijn dat hij op de goede websitepagina terecht gekomen is en niet bijvoorbeeld op de algemene openingspagina. Ontvangers die zich kunnen inschrijven voor een seminar, kunnen als beste doorgelinkt worden naar een websitepagina waar informatie en inschrijfformulier over het seminar te verkrijgen is. Indien het niet mogelijk is een extra specifieke websitepagina hiervoor aan te maken, dan biedt E-mailstation.nl ook de mogelijkheid zelf een zogenaamde landingspagina – geheel in huisstijl van uw website – aan te maken.

E-mail link
Naast een doorklik-link naar een specifieke website of landingspagina is het ook mogelijk direct door te linken naar uw e-mailadres, zodat direct een reactie per e-mail kan worden verstuurd.

Tell a friend
Een nieuwsbrief kan een groter bereik hebben dan de ontvangers waar hij naartoe gestuurd is. Relevante e-mail nieuwsbrieven worden vaak doorgestuurd naar vrienden en/of collega’s. Binnen de nieuwsbrief kunt u makkelijk een speciale tell-a-friend functionaliteit integreren. De oorspronkelijke ontvanger kan de nieuwsbrief onder zijn eigen naam doorsturen naar bekenden.

Aanmelden
Omdat nieuwsbrieven vaak doorgestuurd worden is het van belang ook een inschrijfformulier in de nieuwsbrief op te nemen. Mensen die de nieuwsbrief hebben ontvangen maar nog niet zijn aangemeld, kunnen dit als nog doen.

Verder lezen van onderdelen opzetopening, opmaak en tekst.

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0109 s s(20 Requests)
  PHP: 0.0069 s s 
  Total: 0.0178 s s